Portret & modelfotografie

Training portret & modelfotografie

Op zaterdag 26 maart 2016 wordt er weer een speciale workshop modelfotografie gegeven door Martin Ortse van Focus op Fotografie in samenwerking met Lencarta Nederland.

De workshop portret & modelfotografie geeft je de gelegenheid om te werken met verschillende flitssets, zoals de Lencarta Superfast of de ElitePro, maar ook met de beauty dish, snoots en reflectie schermen. Onder leiding van Martin leer je de wereld van model en portret fotografie ontdekken.

Een unieke workshop waar je aan de slag gaat met flitsers en modellen in de studio en op locatie.  In de workshop maak je kennis met de basis-verlichting technieken voor portretfotografie. Naast de theorie wordt er veel tijd besteed aan het zelf uitproberen. Heb je een flitsset of ben je van plan er een te kopen? Tijdens workshop krijg je antwoord op je vragen en leer je welke flitsset voor jou het meest geschikt is.

lencartaWe starten met de theorie over apparatuur en belichting. Verder aandacht voor de camera instellingen en het gebruik van accessoires bij de opname.
Je kan je eigen (digitale) camera gebruiken als deze een Manueel programma en hotshoe aansluiting heeft.

Ervaren fotomodellen en een visagiste zijn aanwezig bij de praktijk shoots.

Inbegrepen zijn: gebruik apparatuur, koffie en thee.

 

workshop modelfotografie - focus op fotografie

Kosten

 79 p.p.

Datum
  • zaterdag 2 december 2017
Plaats Studio ENKA Ede, in en rondom
Tijd 13:00 – 17:30 uur
Inhoud Korte theorie uitleg en veel doen in de praktijk
Inschrijven